Cerca avançada

Vol vendre/llogar?

Voleu Vendre o Llogar la vostra Propietat?

A Quorum, comprenem que vendre o llogar-ne la propietat és un pas significatiu. Per això, volem oferir-vos un servei complet i personalitzat que no només compleixi, sinó que superi les vostres expectatives. El nostre equip d'experts en immobles a la zona del Vallès Oriental i Granollers és aquí per guiar-lo en cada pas del procés, assegurant que la venda o lloguer de la seva propietat sigui el més fluid i rendible possible.

Des de Quorum, ens comprometem profundament amb cadascun dels nostres clients, oferint-los un conjunt integral de serveis dissenyats per assegurar que la venda o lloguer de la seva propietat sigui no només exitosa sinó també una experiència gratificant. Comencem aquest viatge amb una valoració gratuïta de l'immoble, proporcionant-vos una avaluació justa i precisa basada en una anàlisi detallada del mercat, per assegurar que obtingueu el millor preu possible des de l'inici.

Per garantir que la seva propietat capti l'atenció desitjada, implementem estratègies de màrqueting personalitzades tant digitals com tradicionals, destinades a maximitzar la seva visibilitat davant d'una àmplia audiència de potencials compradores o llogaters. La nostra gestió del procés de venda o lloguer és exhaustiva, abastant des de la promoció inicial fins a les negociacions finals i el tancament de l'operació, tot això amb l'objectiu de proporcionar-vos una experiència lliure d'estrès. Entenem la importància dels aspectes legals i financers en aquestes transaccions, per la qual cosa us oferim assessorament expert en contractes, impostos i qualsevol altre element rellevant, garantint que estigui ben informat i protegit en cada pas del camí. A més, valorem la importància d'una comunicació clara i constant, mantenint-nos en contacte amb vostè per assegurar-nos que se senti informat i còmode durant tot el procés.

En el nostre cas, vam treure més de 25 anys venent habitatges de tota mena a Granollers, Canovellas i Les Franqueses del Vallès. Coneixem la zona al detall i podríem recórrer-la amb els ulls tancats i dir-te els preus estimats dels pisos de cada carrer. I no només ens hem ocupat d'estudiar-nos i recórrer cada centímetre dels seus carrers venent els millors habitatges de Granollers, Canovellas i les Franqueses del Vallès, sinó que ho hem fet a tot el Vallès Oriental. Som experts al sector i la zona i sabem quines són les necessitats del comprador i com aconseguir les millors condicions per al venedor.

pexels-heyho-7018389.jpg

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ompli aquest formulari amb totes les dades necessàries per a informar-nos amb detall sobre la propietat que està venent. Quantes més dades ens aporti, més còmode i senzill serà per a nosaltres comprendre les característiques i peculiaritats de la propietat.
No dubti en posar-se en contacte amb nosaltres si té qualsevol dubte. Li agraïm el temps dedicat a omplir aquest formulari.

Els camps marcats amb * són obligatoris.

Dades Personals
Localització
Detalls promoció
Carrer De Roger De Flor, 29 Bajos
08401
Granollers (Barcelona)

© Assessoria Juridica Anfruns Sl 2024

Avisos legals